Продавам XBOX360, хакната конзола, RGH

Продавам хакнати конзоли XBOX360 Slim.  Всеки, който иска да ми бъде клиент  ще се запознае в подробности с текст и снимки за  техническото състояние ,  принципите на действие на хака , видовете хак , как да си обслужва хакнатата конзола, дърпане на игри, конвертиране на игри и COPY / PASTE  качване на игри.  Искам да съм кратък и ясен за да  не става скучно и досадно четенето. Ako искате  менюто ви  да изглежда като на снимката продължавайте да четете:

 

RGH

 

FIFA 15

 

wwe-14-games

 

XBOX CLassic игрите изглеждат така:

XBOX CLASSIC

Aркдните XBLA  са в следващия раздел на Library менюто

XBLA ARCADE

 

Защо да купим слим  а не фат ?  Защо да си хакнем конзолата  след като можем да си купуваме дискове с игри? !

Слим конзолите имат няколко големи предимства. По-нови са като производство, греят малко, шумят по-малко, приемат безжичен интернет WIFI,  имат захранващ куплубг за Kinekt сензор ( камерата ) . Фат са произведени от 2006 до 2009 година,  вече са морално остарели,  прегряват ( с изключение на JASPER 2009г ) грозни са и шумни.

Хакването се прави с цел всяка една игра за XBOX360, XBOX Classic, XBLA- ARCADE  да ви бъде абсолютно безплатна и да я имате на момента, тоест веднага.  Чисто хипотетично, ако нямате проблем с ръсенето на кинти за оригинални дискове и заявите че не виждате смисъл в хакването аз ще оспоря това ето как.    Аз ще сис тоя удобно на дивана и от джойстика ще сменям игра след игра удобно разположени на вхраденият огримен хард диск, а вие ще ставате да търсите къде е компакт диска, ще вадите и слагате дискове, ще се надявате да не са надрани или изцапани от децата или наръфани от кучето, ще сте дали пари за тях, ще чакате да завърти и да зареди  три пъти повече при LOADING спрямо HDD.  Не може да си купите всяко заглавие  излизало по света заради регионалното ограничение . Зза пример в Америка и Япония игрите са регионално заключени с регион USA /  a в Европа  са PAL .  Купени от USA дискове няма да тръгнат на европейски PAL XBOX360 и обратното.  С чип RGH / JTAG ще тръгнат всякакви игри, регионите отпадат.  А с хак на DVD rom-A  LT3  ще може да си произведете, тоест сами да си запишете компакт дискове . Това със записването също не е удобно, защото двуслойните дискове VERBATIM +R DL 8.5 Gb  са скъпи ( около 3 лв / бр )  и се записват на домашна записвачка LITEON IHAS , но поне имате всяко ново заглавие за  3 лв  а не за  100+ лв .

Всяка конзола може да бъде хакната по един от двата метода, или да бъде хакната и с двата хака, което е пълна простотия ето защо.   С хак на DVD ром-а  наречен LT3 / LTU  записвате и играете онлайн всякакви компакт дискове , пиратски или оригинални, няма значение какви .   С чип RGH не може да играете онлайн в платената мрежа на Microsoft  LIVE , защото няма да ви пуснат. Те виждат  хака ( чипа )  и не пускат онлайн, защото вие имате достъп до всеки файл от конзолата,  регистри, нива на игри, програми, можете да пипате и модвате всичко, конзолата е под ваш контрол с пълни права.  Представете си ако си сложите безсмъртие на героя или всички мощни оръжия и играете онлайн. Ще развалите играта на останалите по този начин.   Така че изберете онлайн с LT3 хак на DVD roma, или OFFLINE  с чип RGH.

 Продавам хакнат с RGH чип от най-високо качество XBOX360 Slim с вграден 250 GB хард диск и всички необходими програми и игри.  Dashlaunch 3.12,  XEXMENU, FREESTYLE DASH 3, Dashboard 16756 и инсталирани игри.

хакнат XBOX360

RGH

SLIM XBOX360

gamepad XBOX360

MFR DATE 2012

HDD 250 gb

JTAG

power adapter

corona XBOX360

haknat xbox360

Бялата платка  е чипа RGH който премахва всички видове защита от конзолата  и е време за  красиви менюта по вкус на клиента.

FSD3

Grand Theft Auto 5

watch dogs

xbox classic games

arcade games

Имате удобен файлов менажер за копиране, триене, местене  и подреждане на цели библиотеки с игри.

gta 5

Конзолите, които аз продавам са с инсталирани всички необходими програми, но ако подмените хард диска или нямам време да инсталирам аз менютата ще ви е необходимо ръководство за употреба.  Ако се чудите как и от къде игрите от интернет ще влязат в конзолата , ами лесно.

Теглене, конвертиране и копиране на ИГРИ :

Много игри има за теглене в сайта www.zamunda.net  или в www.thepiratebay.se

Списък с всички игри за XBOX360 може да се види тук 1125 заглавия

Списък с всички заглаивя за XBOX Classic  може да се види тук  999 заглавия 

Тегленето на компютъра става чрез торент програма Bitcomet или Utorrent.

Игрите по торентите са в две форми, едната форма е ISO  с размер 7,6Gb или 8,3 Gb,  а другата форма е множество накъсани файлове в архив ZIP, RAR, ACE.  Ето и пример :

iso games

 

 

 Голям размер

A отдолу се вижда изтеглена игра накълцана в архив RAR

rar-640x

 

Когато имаме такава накълцана игра трябва да я съединим до ISO. Това става чрез инсталиране на програмата WINRAR или 7ZIP и цъкване с дясното копче на главиният файл показан със черната стрелка.

haknat xbox360

След като имаме вече изтеглени ISO игри следва да ги подготвин за качване на XBOX360. Не можем директно да метнем ISO-то  защото XBOX360 разпознава ФАТ32 хард дискове и Флашки.  За свикналите с Windows 7, Windows 8  не е ясно какво е това FAT 32. Toва е файлова система която не може да съдържа по-голям от 4Gb файл, но може да съдържа стотици файлове по 3.9GB.   Затова сега ще цепим ISO играта на малки порции, или направо ще разархивираме ISO-то.

За целта се ползват две програми за компютър.

ISO2GOD – разцепва играта на множество файлове по 162 mb.

grid-2-iso2god 640x

Другата програма е

Xbox Backup Creator v2.9.0.421 или Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350  една и съща работа вършат.

xbox image browser

Tук е мястото да се спомене че се наложи да махна отметката “”САМО ЗА ЧЕТЕНЕ”  за да се отвори файла с играта SONIC. Oсвен това Xbox Image Browser  и 64  битовите версии на Windows , ще имате нужда от  малко процедури докато тръгне програмата Xbox Image Browser.exe.  Има инструкции в линка за теглене.

image browser

 

Ето още един пример с играта Lego Batman . Цъквате на FILE  и показвате къде е ISO играта .

хакване на ексбокс 360

всичко за хакването на XBOX

Запомнете къде отива екстрактнатото или си направете папка , и тази папка трябва да я закарате до хард диска  на XBOX360 или в USB флашка  или пренозим хард диск USB.  И отново да напомня , че XBOX360 вижда само FAT 32 устройства.

fat32

Пъхнете преносимият хард диск или флашка  в компютъра и проверете  файловата система.

Ето NTFS преносим хард диск, който няма да се види от XBOX360

NTFS

Сега след като вече имате готова конвертирана игра и FAT 32  USB флашка  качвате играта във флашката , цялата папка и от файловят менажер на XBOX360

freestyle dash 3

ISO2GOD

Tази флашка 32 гб се оказа гадна с бавна скорост на запис около 10 мб /сек . Има флашки с над 70 мб /сек  запис.

Включваме флашката в някой от задните или двата предни USB порта на XBOX360 под предния капак в десния ъгъл . Файловия менажер може и да е без скин и изглежда така

file manager

Или със скин е доста по-красиво , жълтата стрелка показва засечената USB флашка

RGH CHIP SOFIA

TX COOLRUNNER RGH

2-sonic-extract

Eкстрактнатите игри се пускат от файл DEFAULT.XEX   както компютърните игри се пускат от  SETUP.EXE  .

Ако изберете DEFAULT.XEX и натиснете зеления бутон на джойстика A  , играта тръгва директно .  Ако искате да я копирате от  флашката на вграденият хард диск  избирате папката SONIC EXTRACT или която и да било папка, натискате  бутон RB от джойстика , и докато държите бутон RB натиснат , натискате и бутон А.  Започва копиране от флашката на харда .

default.xex

Стрелките които се появяват посочват дали от харда ще се копира файл на флашката или от флашката на харда  RB / LB

хак за xbox 360

2-COPY

Когато прехвърлите игра тя не се появява в менюто докато не рестартирате FSD 3.   Toва става с натискане на средното светещо копче на джойстика , после жълтото копче Y  и избиране  на YES

copy complete

xbox 360 games

 

Влизаме в XBOX360 GAMES , обложките може и да липсват ако нямате закачен интернет

igri za XBOX360

Пускаме и играем.

screenshot-3

Ако искате вашите менюта да изглеждат така, ако искате  да имате всяка игра напъ;но безплатно, игра за XBOX360, игри за XBOX Classic, XBLA-ARCADE,  PS1, SEGA, PSP,  елате за монтаж на чип или си поръчайте  готова конзола с чип.

Тел 0877297837, скайп RADJNISHAROV  , mail RADJNISHAROV@gmail.com  магазин и сервиз видео игри.

 

 

 

Leave a comment